Bir Uyanışın Anatomisi

Pazartesi, Haziran 01, 2009



içindekilere ulaşmak için tıklayınız:
http://kutuphane.tbmm.gov.tr:8088/2006/200604107.pdf

6 yorum:

Ziyaretçi,  1 Haziran 2009 15:00  

inşallah bu gibi tarihi inceleyen kitapların sayısı hızla artar. zira hareketten bir sebeple ayrılanların(yerlerini terk eden okçular) yazdıkları eleştiriler, harekette baki olanların yazdıklarını katlar vaziyyette.

Ayrıca böyle tarihe mal olmuş, belki "derin"lerden etkilenme, belki kendini kafir "sol"dan olabildiğince uzaklaştırma adına "sağ" olarak nitelenen islami, halkçı devletçi, milletçi tüm fraksiyonları ve kanaat önderlerini bir şekilde etkilemiş bir hareketin daha fazla incelenmesi gerekir.

Hatta durum bir adım ilerisine götürülerek, mücadeleci mekteplerin sayısının hızla artırılması, çevre, öğrenci, gençlik, bayan, özgürlükler, demokrasi, inkilap-ıslahat, kur'an vb. konularda hızlı bir uyanış dairesine girilmelidir.

Mücadele haksa, bu girişimler için birilerinin harekete geçmesini mi bekleyeceğiz? Mücadelenin bize verdiği perspektif(ya da ilham) doğrultusunda çalışmak vaktidir.

Ziyaretçi,  1 Haziran 2009 15:02  

Affınıza sığınarak başta Kur'an diye düzeltmek isterim... Yorum yazanlar kendi isimlerini de yazabilirlerse daha sağlıklı bir paylaşım ortamı inşa etmiş oluruz...

Ziyaretçi,  1 Haziran 2009 20:38  

Değerli Ağabeyimiz Sayın İrfan KÜÇÜKKÖY Beyefendinin bu güzel çalışmasını ilk çıktığında bir solukta okudum.
Kendilerine çok teşekkür eder selam,hürmet ve muhabbetlerimi iletirim.
Evet Yeniden Milli Mücadele bugün MUHTEŞEM TÜRKİYE'YE koşuyor. MİLLET'le inşallah.
Kendinİ sürekli yenileyen bir okul olarak bugünün Türkiye ve dünya şartlarında programını açık,seçik, aleni bir şekilde Islahatçı ve meşruiyetçi çizgisinde ortaya koyarak Türkiye'ye ve dünyayaya ilan etmiştir.
Haydin MİLLET saflarında bir nefer olarak yeniden kucaklaşmaya.
HAYDİN MİLLİ AHLAKIN
MİLLİ KÜLTÜRÜN
MİLLİ EKONOMİNİN KURUCUSU VE YAŞATICISI MİLLİ DEVLETİ KURMAYA
Mehmet MUTLUOĞLU

Ziyaretçi,  1 Haziran 2009 21:32  

Sayın Mehmet Mutluoğlu Bey, YMM'nin inkilapçılığı terk eyleyip neden ıslahatçılığı benimsediğini merak etmekteyim. Bilginiz var mıdır?

Judeo-Grek Menşeili kapitalist sistem pre-milli devlet formuna mı kavuşmuştur da inkilap hedefi terk edilmiştir?

Ziyaretçi,  2 Haziran 2009 07:11  

Aziz dost ismini zikretmemişşin.
Selam ve hürmetler,Sen bu soruların cevabını benden iyi bilirsin.
Islahatçı olmamızı istiyor Rabbimiz Yüce Kur'an'da. Kaldıki biz MİLLET'iz artık. İnkılapçılığa glince gerçekten müslüman olmalıyız SÜREKLİ CEHDİDİR bu.
Bu bir İslam çağrısıdır bildirimizi takip edin lütfen.

Milliyetçiliğe gelince "Bizim Milliyetçiliğimiz batıdan devşirme bir milliyetçilik olmayacaktır."
Onları sizin ferasetiniz çözer aziz dava arkadaşım.
Hasretle,muhabbetle kucaklarım.
Mehmet MUTLUOĞLU

Ziyaretçi,  27 Kasım 2009 20:24  

değerli millet evlatları aziz dava arkadaşlarım.mücadele birliği kayı boyunun anadoluda yapmış olduğu muazzam değişimin 20.asrın sonunda en mübarek siyasal harekettir.tarihteki yerini şerefle almıştır.sağın bütün renklerine ilham kaynağı olmuş semeresini her geçen gün daha güzel şekilde vermektedir .müsterih olun aziz arkadaşlar.

Yorum Gönder

"Mücadele Birliği nasıl ki kurluduğu yıllarda sahabe iştiyakı, imanı, gayreti ile çalışmışsa; Bugün de hiç bir grup, parti, şahıs tekelinde değildir.

Bu teşkilatın tezgahından geçenler yine aynı kardeşlik duyguları ile birbirlerine bağlıdır. Bunu ifsad eden, arada husumeti yayanlar asla Mücadeleci olamazlar!"

Son Yorumlar

İman Et
Mücadele Et
Zafer Senindir!
Zafer Hakkın
ve Hakk'a inananlarındır!
Kopyalama hakları: GNU, GÖBL.